Juli 2013
Deze maand stond met name in het teken van ophalen schoolmeubels en inpakken van de 2 containers. Het was een heel karwei . Dankzij de hulp van veel vrijwilligers kon de klus in 1 dag worden geklaard. Door het efficiente inpakken, was er zelfs nog ruimte in de 2e container over en hebben we direct alle collega- organisaties de ruimte tegen kostprijs aangeboden en laat nu precies Stichting Gamrupa, die heel actief is in Gambia en tevens de schooltuin van ”onze” school sponsort een behoorlijke hoeveelheid materialen hebben voor kraamklinieken in Gambia.  In enkele dagen was de container helemaal vol.
In de vrouwentuin is veel gedaan. Onze lokale projectleider Facuru Sillah en de lokale expert Mr. Kamara zijn 2x per week naar de tuin gegaan. De inzet van beide heren is geweldig. In verband met de regentijd is veel aandacht nodig, veel last van insecten e.d. Tussentijds wordt gewerkt aan de statuten van de vrouwentuin.
Tot slot is vernieuwing van onze website in gang gezet. Onze vrijwilliger Dik van SiteSoft heeft een nieuwe template waar we heel tevreden over zijn. Volgende maand wordt alle informatie van onze huidige website overgezet naar de nieuwe.