GFF organiseert zelf geen acties. Wij bieden ondersteuning door middel van het verstrekken van informatie. Daarnaast bieden wij ter ondersteuning van uw actie de mogelijkheid uw actie op onze website te publiceren.

Wil jij zelf een actie organiseren?
Meld je actie dan aan via info@gambianfuturefund.com . Wij nemen dan contact met  je op,  publiceren je actie op onze website en in onze nieuwsbrief.

 

Heldenrace 9juni20139 juni 2013
Heldin Debby Ras loopt 6 km hard voor GFF, opbrengst € 445
Heldin Debby loopt voor het GFF e-learning project van Metsje Krol. Een prachtige opbrengst.  Je bent een ware heldin Debby, reuze bedankt!

 

 

Heldenrace 8jul20128 juli 2012
Heldinnen lopen 6km hard voor GFF, opbrengst  € 1.515
De 4 heldinnen Judith, Linda en Rotaracter Selma & Ilma hebben hun beste beentje voorgezet. Een geweldige opbrengst voor GFF. Jullie zijn ware heldinnen. Reuze bedankt!

 

 

2012.10.31-5 Klasgebouw 3 gemeubileerd6 november 2011
BS Den Deyl Wassenaar doneert € 425
Met deze donatie is de totale opbrengst van de wekelijkse collecte € 1.141. Een geweldig resultaat. Ook deze donatie wordt besteed aan schoolmeubels voor de Tanji Lower Basic School. 

 

 
BS Den Deyl Wassenaar25 januari 2011
De Christelijke BS Den Deyl Wassenaar doneert € 716 
De wekelijkse collecte heeft tot nu toe dit bedrag opgebracht. Een geweldig resultaat waar we erg blij mee zijn. Het geld wordt besteed aan schoolmeubels voor de Tanji LowerBasic School. 

 

 

13 oktober 2010
De Christelijke Basisschool Den Deyl collecteert voor GFF
Naast de gebruikte schoolmeubels die de school eerder dit jaar voor onze school in Tanji doneerde, heeft het schoolbestuur ook besloten de opbrengst van de wekelijkse collecte aan ons te doneren.

 

 

27 april 2010
Stichting Brentano doneert haar gift van de Lions club.
De vrijwilligers van de Stichting Brentano in Amstelveen- overkoepelend orgaan van verpleeg- en verzorgingstehuizen- heeft haar donatie van de Lions Club Amstelveen van € 1000 gedoneerd…
Lees verder…

 

2009 Rotary SGC Cheque IMG_1053 27 september 2009
Rotaryclub ‘s- Gravenhage- Kijkduin doneert € 25.000
De 10e Benefietvoorstelling van de Rotaryclub ‘s- Gravenhage- Kijkduin was een daverend succes. Een enthousiast publiek genoot in een volledig uitverkochte Koninklijke Schouwburg van de 3 generaties cabaretiers Paul van Vliet, Jochem Meyer en Roel Meyvis en de nostalgische Wim Sonneveld liedjes van Opus 1. Dankzij de Koninklijke Schouwburg die de zaal en haar medewerkers geheel kosteloos ter beschikking stelde, de artiesten die geheel belangeloos optraden en de genereuze sponsoren ontving Stichting Gambian Future Fund het geweldige bedrag van € 25.000.