Hoe kan ik doneren?
U kunt uw donaties overmaken op bankrekeningnummer 49 04 12 157 t.n.v. Stichting Gambian Future Fund  te Mijdrecht.
Meer informatie vindt u bij Projecten of kijk in onze Donateurwinkel.

 

Hoe maak ik vanuit het buitenland geld over naar GFF?
Daarvoor heeft u, naast ons bankrekeningnummer 49.04.12.157 ook de IBAN en BIC codes van onze bank nodig:
IBAN: NL18ABNA0490412157
BIC: ABNANL2A


Ik geef liever geen machtiging, want daar kom ik nooit meer vanaf!
Eén telefoontje, brief of e-mail is voldoende om uw machtiging te stoppen, Daar doen we niet moeilijk over. Bovendien hebt u na iedere afschrijving 25 dagen de tijd om een bedrag terug te laten storten.

 

Waarom willen jullie liever een machtiging?
Als iemand een machtiging afgeeft, kunnen we beter inschatten hoeveel inkomsten we in de toekomst zullen ontvangen. Dit geeft meer zekerheid voor de projecten. Bovendien is de automatische incasso de goedkoopste vorm van giftenverwerking.

 

Ik wil voor een specifiek project doneren.
Dat kan. GFF kent 4 aandachtsgebieden: Onderwijs, Voeding, Gezondheid en Water & Sanitair. Binnen deze aandachtsgebieden wisselt het aantal projecten.
Meer informatie vindt u bij Projecten of kijk in onze Donateurwinkel.

 

Kan ik een kind sponsoren?
Jazeker, u kunt er voor zorgen dat een kind bijv. een jaar naar school kan gaan, 6 jaar de lagere school kan volgen of ook nog beroepsonderwijs kan volgen. Afhankelijk van de soort school kost een schooljaar tussen € 240 en € 580 per jaar voor schooluniformen, schoolgeld, schoolmaaltijden, lesmateriaal en schrijfmateriaal. 
Bij ons is het (nog) niet mogelijk een specifiek kind te sponsoren en ermee te corresponderen.
Meer informatie vindt u bij Projecten of kijk in onze Donateurwinkel.

 

Hoe word ik op de hoogte gehouden?
GFF stuurt 2x jaar het GFF journaal per e-mail. Verder kunt u het jaarverslag opvragen. Als u meer dan € 1.000 per jaar doneert, ontvangt u de projectrapportage en het jaarverslag.

 

Kan ik de projecten bezoeken?
Jazeker, graag zelfs, zo krijgt u een goed beeld van de omstandigheden en het werk van GFF.
Instanties, bedrijven en particulieren die donaties hebben gegeven, worden in de gelegenheid gesteld op eigen kosten deel te nemen aan de werkbezoeken. De betrokkenheid van de donateurs neemt hierdoor toe en bovendien fungeren zij vaak als klankbord en “denktank”.

 

Hoe organiseer ik een actie?
GFF organiseert zelf geen activiteiten. U kunt voor ideeën altijd even een kijkje nemen bij acties en evenementen. Wij bieden ondersteuning door middel van het verstrekken van informatie. Daarnaast bieden wij ter ondersteuning van uw actie en/of evenement u de mogelijkheid uw actie en/of evenement op onze website te publiceren. Dit kunt u zelf doen door uw actie aan te melden. Daarvoor moet u eerst een account aanmaken. Daarmee kunt u ook van een afgeronde actie een verslagje sturen naar de webredactie.
Wilt u toch nog eerst overleg met GFF? Stuur dan een e-mail naar info@gambianfuturefund.com en één van de bestuursleden neemt dan contact met u op.

 

Geven jullie ook presentaties en zijn er kosten aan verbonden?
We komen graag vertellen over ons werk, maar het mag natuurlijk niet ten koste gaan van onze projecten. We gaan er daarom vanuit  dat u een redelijke gift aan de Gambian Future Fund overmaakt  als we bij u een presentatie verzorgen.